×

Attentie

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

natuursteen tegel vloer

Natuursteen vloeren zijn ideaal voor zowel binnen als buiten. Door de jaren hebben ze amper aan populariteit verloren, integendeel. Die  populariteit heeft de natuursteen vloer te danken aan zijn eigenschappen:

  • Uiterst duurzaam
  • Grote diversiteit
  • Heel wat afwerkingsmogelijkheden
  • Specifieke uitstraling
  • Elke tegel is uniek

De keuze aan natuursteen tegels van over de hele wereld is enorm, van graniet, marmer, zandsteen en leisteen tot onze eigen Belgische blauwe hardsteen. Samen met de diverse afwerkingsmogelijkheden bieden ze de juiste warme, robuuste uitstraling voor elk afzonderlijk project.

Afwerkingsmogelijkheden natuursteen vloer

De afwerking van de natuursteen bepaalt sterk de algemene look. Het polijsten van natuursteen zal er bijvoorbeeld voor zorgen dat de kleur en tekening van uw vloer sterker naar boven wordt gebracht. Naast polijsten kan natuursteen ook verzoet worden, zodat een matglanzend oppervlak bekomen wordt. Schuren en trommelen zorgt dan weer voor een verouderd uitzicht.

Elke natuursteen heeft zijn specifieke eigenschappen en bewerkingsmogelijkheden die hem al dan niet geschikt maakt voor uw project. Zo zijn niet alle natuursteensoorten geschikt voor gebruik op een terras, andere zijn dan weer minder geschikt voor gebruik in de keuken.

Lees hier onze tips over de keuze van de ideale natuursteen

Onderhoud van natuursteen vloeren

Om uw natuursteen vloer te beschermen tegen vocht en vlekken kiest u best voor een preventieve behandeling. Poreuze steensoorten kunnen best geïmpregneerd worden met een vocht-en oliewerend product. Om een natuursteun op te frissen kan dan weer een synthetische was aangewezen zijn.

Er zijn zowel natuurlijke als chemische producten beschikbaar. Afhankelijk van de gebruikte materialen zal ons team u steeds adviseren omtrent de te gebruiken onderhoudsproducten zodat uw vloer er steeds schitterend blijft uit zien.

{gallery}vloer:::0:0{/gallery}

Maak een afspraak

DEDORUIN BVBA

Vaartweg 1
B - 1651 Lot

Via de GPS moet je ‘Sashoek’ als adresnaam ingeven.

Tel: 02 331 60 51

Fax: 02 377 78 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een boodschap in te vullen
Invalid Input