×

Attentie

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

natuursteen keukenblad

We brengen met z’n allen heel wat tijd door in de keuken. Het is meer dan ooit de ruimte waar we gezellig komen met het gezin, familie of vrienden. Comfort en functionaliteit zijn dan ook zeer belangrijk bij de keuze van gebruikte materialen in de keuken. Natuursteen blijkt dan ook vaak de gepaste oplossing te bieden:

  • Duurzaam, krasvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Hittebestendig
  • Luxe uitstraling voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Dankzij de huidige technieken kan natuursteen in de meest complexe vormen aangeleverd worden. Natuursteen is daarom geschikt voor werkbladen, spatwanden, wand- en vloertegels, maar ook spoelbakken zijn inmiddels te verkrijgen in hardsteen. Het verwerken van natuursteen platen is een fantastisch proces waar we u overigens graag bij betrekken, zo kan u zelf een kijkje komen nemen in onze werkplaats terwijl uw werktablet vorm krijgt.

Afwerking natuursteen keuken

In de loop der jaren zijn heel wat verschillende afwerkingsmethoden ontwikkeld zodat elke gewenste uitstraling bereikt kan worden. Qua onderhoud wordt vaak een gepolijste natuursteen aanbevolen, die een hoogglans look geeft. Geschuurd geeft dan weer een matte look en gebrand zorgt voor een ruwe en stoere touch.

Onze experts zullen u adviseren in uw keuze, rekening houdend met de gewenste look en gebruiksvriendelijkheid.

Onderhoud natuursteen in de keuken

Voor het dagelijkse onderhoud van uw natuursteen is afnemen met een vochtige doek en nadrogen voldoende. Afhankelijk van het gekozen materiaal zijn er tevens producten beschikbaar om ook hardnekkige vlekken te verwijderen. Laat u hierover steeds goed informeren, weet bijvoorbeeld dat een granieten keukenblad van zichzelf niet waterdicht is. U moet de steen dus op regelmatige basis impregneren.

De prijs van natuursteen

Natuursteen geeft een luxe look aan uw keuken en men verwacht dan ook een hoge prijs. De laatste jaren zijn de prijzen van natuursteen echter gevoelig gedaald. Weet wel dat natuursteen vaak opgedeeld wordt in verschillende prijsgroepen. Zogenoemde ‘prijskrakers’ gebruiken vaak natuursteen van een mindere kwaliteit, met een mindere afwerking, haarscheurtjes of oneffenheden.

 

{gallery}keukens:::0:0{/gallery}

Maak een afspraak

DEDORUIN BVBA

Vaartweg 1
B - 1651 Lot

Via de GPS moet je ‘Sashoek’ als adresnaam ingeven.

Tel: 02 331 60 51

Fax: 02 377 78 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een boodschap in te vullen
Invalid Input