×

Attentie

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

natuursteen trap

De trap is vandaag de dag meer dan enkel een functioneel element. Doordat hij vaak prominent aanwezig is in de inkomhal, bepaalt hij mee de eerste indruk van de woning. Een natuursteen trap heeft enkele schitterende eigenschappen:

  • Ongelofelijk duurzaam
  • Elke trap, elke trede is uniek
  • Vele mogelijkheden voor kleur en afwerking

Wie kiest voor een natuursteen trap kiest voor een trap met een klasse uitstraling. Prijs-kwaliteit biedt natuursteen zeker een geschikte oplossing, doordat het materiaal zo slijtvast is vinden we het vaak terug in musea en scholen. Desgewenst kan zelfs met een betonnen onderconstructie gewerkt worden om de prijs te doen zakken.

Door de verschillende materialen en afwerkingen past hij perfect in zowel een klassieke als eigentijdse woning of zaak. Materialen als arduin, marmer, graniet en composiet lenen zich hier perfect toe, dankzij hun kras- en slijtvastheid en eenvoud wat betreft onderhoud.

Natuursteen trappen worden vaak in hetzelfde materiaal als de vloer, wanden of vensterbank gemaakt zodat één strak geheel ontstaat. Desgewenst is een combinatie met metaal, hout of zelfs beton mogelijk.

Natuursteen trap onderhouden

Om te voorkomen dat uw trap glad wordt doet u er goed aan om steeds een geschikt onderhoudsproduct te gebruiken. Naar gelang het gebruikte materiaal zullen wij u steeds de juiste producten adviseren om uw trap te onderhouden.

Een trap in natuursteen vervaardigen vergt steeds maatwerk en heel wat vakkennis.
Wil u uw project bespreken? Neem dan contact op met ons.
Ons team kent de materialen en technieken door en door, laat u door hen adviseren om uw project tot een succesvol einde te brengen.

 {gallery}natuursteen-trappen:::0:0{/gallery}

Maak een afspraak

DEDORUIN BVBA

Vaartweg 1
B - 1651 Lot

Via de GPS moet je ‘Sashoek’ als adresnaam ingeven.

Tel: 02 331 60 51

Fax: 02 377 78 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een boodschap in te vullen
Invalid Input