Dedoruin beschikt over de nieuwste machines om natuursteen tot in de perfectie te verwerken, in alle benodigde vormen.
Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht voor natuursteen als arduin, graniet, marmer, witsteen, zandsteen en kalksteen. Daarbovenop bieden wij ook een ruim assortiment aan composietstenen, ook wel engineered stone genoemd. Composietstenen halen hun beste eigenschappen uit de combinatie van natuurlijke elementen en menselijke inventiviteit.

Onze ervaren medewerkers begeleiden uw project van plan tot plaatsing. Daarvoor beschikt Dedoruin over een eigen team van keukenarchitecten, een modern werkatelier en plaatsingsdienst. Dankzij deze mix van ervaren medewerkers, moderne machines en de vele materialen die we kunnen bewerken zijn we inmiddels vaste leverancier van verschillende Belgische keukenbouwers.

Natuursteen keuken

Natuursteen realisaties

Dedoruin levert maatwerk in natuursteen voor heel diverse oplossingen. Natuursteen blijft dan ook een dankbaar materiaal voor heel wat toepassingen binnenshuis en buitenshuis. Het materiaal heeft een luxueuze uitstraling, is erg duurzaam en geeft steeds een uniek resultaat. 

Lees hier meer over de mogelijkheden en voordelen van natuursteen:

Afwerkingen

Onze vakmensen adviseren u graag over de mogelijke afwerkingen van uw natuursteen, voor een optimaal gebruiksgemak en perfecte look. Bekijk hier enkele mogelijke afwerkingen, of maak een afspraak om uw project te bespreken. Nog geen idee welke natuursteen het meest geschikt is voor uw project? We helpen u graag verder.

Maak een afspraak

DEDORUIN BVBA

Vaartweg 1
B - 1651 Lot

Via de GPS moet je ‘Sashoek’ als adresnaam ingeven.

Tel: 02 331 60 51

Fax: 02 377 78 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een boodschap in te vullen
Invalid Input