×

Attentie

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

composiet badkamerComposiet en natuursteen zijn dankbare materialen voor uw badkamer. Composiet (ook wel engineered stone of kwartsoppervlak genoemd, is veelal een samensmelting van harsen, graniet- of kwartsgranulaten en kleurstoffen. De grondstoffen worden in een mal gegoten, waarna het geheel samengeperst wordt in een vacuüm. Vervolgens wordt het uitgehard in een oven en wordt het oppervlak naar wens behandeld.

Net door deze behandelingswijze zijn oneindig veel vormen en kleuren mogelijk, dus ook kleuren die niet in de natuur voorkomen. Witte composiet elemenenten doen het zeer goed in hedendaagse interieurs. Het materiaal heeft bovendien verschillende positieve eigenschappen:

  • Krasbestendigheid
  • Hoge mechanische weerstand
  • Corrosiebestendig
  • Kleurvast
  • Vloeistofdicht

Door natuursteen in uw badkamer te gebruiken brengt u letterlijk de natuur binnen. Natuursteen gebruiken in de badkamer is kiezen voor:

  • Onderhoudsvriendelijkheid
  • Een luxueze, tijdloze uitstraling
  • Een uniek resultaat

Natuursteen kan tegenwoordig tot in de perfecte uitgewerkt worden naar uw persoonlijke wensen, en toch zullen geen 2 bladen uit natuursteen gelijk zijn. Elk blad, elke tegel en wastafel zal de unieke, eeuwenoude tekeningen van de steen prijsgeven.

Bovendien kan het oppervlak naar wens afgewerkt worden, glanzend, mat, gepatineerd, vlak of net ruwer en met een reliëf. Wij adviseren u graag omtrent de verschillende mogelijkheden.

Natuursteen badkamer: bescherming

Om zorgeloos te genieten van uw natuursteen in de badkamer behandelen wij deze altijd met een waterafstotende beschermlaag. Dit zorgt voor de nodige hygiëne en bescherming bij dagelijks gebruik. Afhankelijk van de natuursteen die u wenst, is een andere onderhoudsprocedure aangewezen, bijvoorbeeld ter bescherming van zuren en vlekvorming. Kalkaanslag kan dan weer voorkomen worden door de steen te voeden met een beschermende olie.

Onze specialisten adviseren u hier graag over, neem contact op voor meer informatie.

Toepassingen van natuursteen in de badkamer

Dedoruin biedt onder andere maatoplossingen in natuursteen voor uw douchewand en –vloer, wastafelblad, vloer- en wandbekleding.

Een badkamer in natuursteen is een duurzame investering, die qua verhouding in prijs-kwaliteit zeker de moeite waard is. Doordat de ontginning van de grondstoffen met de huidige machines zoveel eenvoudiger is zijn ook de prijzen de laatste jaren gedaald.

Uw project bespreken? Neem contact met ons op.

{gallery}badkamer:::0:0{/gallery}

Maak een afspraak

DEDORUIN BVBA

Vaartweg 1
B - 1651 Lot

Via de GPS moet je ‘Sashoek’ als adresnaam ingeven.

Tel: 02 331 60 51

Fax: 02 377 78 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een boodschap in te vullen
Invalid Input