×

Attentie

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

natuursteen gevel

De gevel van uw woning of bedrijfspand kan weerspiegelen wat er binnenin te zien is. Kiezen voor een gevelbekleding in natuursteen is kiezen voor:

  • Een klassevolle, elegante uitstraling
  • Duurzaamheid
  • Een unieke, warme touch

Natuursteen is een uitstekende keuze als gevelbekleding en is beschikbaar in zowel grotere formaten als kleinere strips. Daardoor is er, afhankelijk van de toepassing, natuursteensoort en de bestaande structuur, altijd een geschikte oplossing voorhanden.

Vorst- en weersbestendigheid zijn het allerbelangrijkst bij de keuze van een gevel in natuursteen. Daarom wordt vaak gekozen voor graniet of granietachtigen, vanwege zijn sterkte en duurzaamheid. Bij kalkhoudende natuurstenen neemt de kleur en glans doorgaans af na enkele jaren, wat het voor sommige toepassingen dan ook weer de geschikte eigenschappen geeft.

Voor gevelbekleding zijn onder andere graniet, gabbro, gneis, kalksteen, marmer, leisteen en graniet geschikt. Het uiterlijk van de natuursteen varieert van homogeen tot geaderd of bont gekleurd. Heel wat kleuren zijn mogelijk, wit, crème, geel, oranje, rood, groen, bruin tot zelfs blauw en zwart.

Afwerking natuursteen gevel

Elke tegel of blad uit natuursteen heeft zowiezo een uniek uiterlijk, door de invloeden die de natuur eeuwen lang op het gesteente heeft uitgewerkt. De natuursteen gevel kan bovendien ook afgewerkt worden op verschillende manieren: zoeten, scharreren of frijnen (fijne sierbewerking), boucharderen of polijsten, afhankelijk van het type natuursteen.

Onderhoud natuursteen gevel

De kwaliteit van uw natuursteen gevel zal nauwelijks lijden onder vervuiling, al vraagt het net als andere materialen om enig onderhoud. Dit onderhoud is minimaal en hangt af van de gebruikte steen, de ruwheid ervan en de positie in de wand of gevel.

Wilt u uw gevel die unieke look geven? Maak een afspraak zodat we uw project kunnen bespreken.
 {gallery}gevels:::0:0{/gallery}

Maak een afspraak

DEDORUIN BVBA

Vaartweg 1
B - 1651 Lot

Via de GPS moet je ‘Sashoek’ als adresnaam ingeven.

Tel: 02 331 60 51

Fax: 02 377 78 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een boodschap in te vullen
Invalid Input