×

Attentie

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

natuursteen tafel

Tafels voor binnen en buiten worden veelal in hout, kunststof of staal vervaardigd. Steeds vaker wordt echter ook natuursteen gebruikt, het biedt dan ook enke voordelen:

  • Uitzonderlijk sterk en duurzaam
  • Kras- en slijtvast en vorstbestendig
  • Goed schoon te houden
  • Luxe uitstraling
  • Unieke kleuren en texturen

Natuursteen is dankzij de moderne technieken veel fijner te bewerken. Naast de klassieke ‘zware’ uitvoeringen zijn de mogelijkheden daardoor inmiddels onbeperkt. Dit aspect zorgt er samen met zijn duurzaamheid en kwaliteit voor dat er steeds vaker gekozen wordt voor een natuursteen tafel.

Doordat natuursteen een natuurproduct is, kunnen we met zekerheid zeggen dat elke tafel uniek is. We vinden ze geregeld terug in de natuurlijke of moderne tuin, maar ook binnen in een trendy, modern of landelijk interieur komen ze perfect tot hun recht.

Natuursteen kan gecombineerd worden met heel wat andere materialen als hout, ijzer en aluminium. Het resultaat ziet er niet enkel robuust uit, maar is het ook. Met een minimaal onderhoud gaat uw tafel in graniet, travertin, belgisch hardsteen of andere natuursteen probleemloos jarenlang mee.

Onderhoud natuursteen tafels

Natuursteen kan van nature uit aders, fossielen, lichtere of net donkere vlakken bevatten. Een tuintafel in natuursteen kan ook in zekere mate verkleuren. Belgische harsteen wordt bijvoorbeeld grijzer naargelang de jaren verstrijken.

Afhankelijk van het gebruikte materiaal kunnen kleurverdiepers of olieën gebruikt worden. Om de tafel schoon te houden is het voldoende om deze met een vochtige doek schoon te wrijven en na te drogen met een droge doek. Eventueel kan wat water en groene zeep gebruikt worden.

Uw  natuursteen tafel wordt door ons na de verwerking volledig behandeld. Om uw tafel te beschermen tegen zuren en vetten doet u er goed aan om deze jaarlijks te impregneren, wij zullen u steeds adviseren omtrent de te gebruiken producten. {gallery}tafels:::0:0{/gallery}

Maak een afspraak

DEDORUIN BVBA

Vaartweg 1
B - 1651 Lot

Via de GPS moet je ‘Sashoek’ als adresnaam ingeven.

Tel: 02 331 60 51

Fax: 02 377 78 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een boodschap in te vullen
Invalid Input