×

Attentie

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Nieuw: Silestone marmer look

Nieuws donderdag, 13 april 2017 00:00
Nieuw: Silestone marmer look

De marmerlook is hot. Dat heeft Silestone geïnspireerd tot de nieuwe kleurcollectie Eternal, die de meest populaire marmers naar je interieur brengt.

De nieuwe Silestone Eternal collectie komt in 5 fantastische kleuren: Calcatta Gold, Statuario, Charcoal Soapstone, Serena en Marquina. Silestone speelt daarmee in op de marmertrend in interieur- en binnenhuisarchitectuur. De natuurlijke en tijdloze uitstraling van de marmerlook komt perfect tot zijn recht in heel wat toepassingen, van bijzettafels tot keukenbladen en zelfs volledige badkamers. Het unieke karakter dat marmer uitstraalt geeft elk interieur een uniek cachet.

Silestone

In tegenstelling tot marmer is Silestone geen natuursteen. Silestone is een uiterst hard en bestendig materiaal dat voor 90% uit natuurlijk kwarts bestaat. Het is niet poreus en daardoor goed bestand tegen de belangrijkste vlekmakers als koffie, wijn, citroensap, olijfolie, azijn en make-up. Het materiaal is daardoor perfect geschikt voor keukenwerkbladen, badkamers, vloeren en wandbekledingen. Door de brede waaier aan kleuren - inmiddels meer dan 90 - en afwerkingen past het in elk interieur en doordat Silestone in grote platen aangeleverd kan worden is slechts een minimum aantal voegen nodig.

Natuurlijke schoonheid

De Silestone Eternal serie ziet er erg natuurlijk uit. Cosentino is erin geslaagd om het aderpatroon uit de marmer te reproduceren. De aderpatronen zijn verspreid over de gehele plaat, over het gehele oppervlak tot in de randen. Voor een optimaal resultaat wordt het lijnpatroon bij elke productie trouw herhaald. Door de nieuwe N-boost technologie, een innovatie gepatenteerd door Cosentino, zijn de kleuren nog intenser en krijgt het oppervlak een uitzonderlijke glans. Onderhoud en reiniging van de nieuwe Silestone Eternal is daardoor nog makkelijker dan ooit.

{gallery}silestone{/gallery}

Maak een afspraak

DEDORUIN BVBA

Vaartweg 1
B - 1651 Lot

Via de GPS moet je ‘Sashoek’ als adresnaam ingeven.

Tel: 02 331 60 51

Fax: 02 377 78 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve een boodschap in te vullen
Invalid Input